Hoe eet je smarties?

Soms eet ik ze een voor een op. Andere keren gooi ik ze allemaal in mijn mond. Als ik het wil doen, zou ik er kleine hoeveelheden van snuiven. Kun je Smarties eten met een beugel? Nee, je kunt geen smarties eten met een beugel.

De belangrijkste reden is dat Smarties vrij moeilijk te kauwen zijn, wat betekent dat ze gemakkelijk een van de haakjes kunnen breken. Daarom, als je een beugel draagt, moet je Smarties zo mogelijk vermijden. Daarom kun je helaas geen Smarties met beugels eten omdat ze moeilijk te kauwen zijn; en zelfs als ze dat niet waren, is er ook het feit dat de kleine stukjes suiker daar bijna zeker in vast komen te zitten. Nadat je wat Smarties met beugels hebt gegeten, moet je er eerst voor zorgen dat de beugels niet kapot gaan; aangezien het grootste probleem met het mengen van Smarties en beugels is dat het een van hun beugels kan breken, is het absoluut cruciaal om ervoor te zorgen dat het niet gebeurde.

Eet dit eerst (zuig erop om de karamel zacht te maken), neem dan individuele hapjes van het koekje dat eronder achterblijft en zuig op elke hap totdat het koekje bijna is opgelost. Bovendien kun je 60 Smarties eten - dat zijn individuele snoepjes, geen broodjes - voordat je 100 calorieën bereikt. Daarom zijn er helaas geen manieren om Smarties met beugels te eten, tenzij je wilt dat ze beschadigd raken. Nee, Smarties worden niet beschouwd als een plakkerig voedsel; dat betekent echter niet dat het mogelijk zou zijn om ze met beugels te eten.

Daarom is het duidelijk dat je Smarties niet kunt eten in de eerste week van beugels, want dat is precies wanneer de beugels het meest vatbaar zijn om gebroken te worden; dat kan heel gemakkelijk gebeuren tijdens het kauwen op sommige Smarties.