Kun je smartsweets eten?

Smart Sweets is misschien wel goed voor af en toe een traktatie. Ze zijn zeker een betere optie dan snoep in de winkel gekocht. Maar het zijn nog steeds snoep, en ze zullen waarschijnlijk je insulinegevoeligheid verminderen en je uit ketose schoppen als je ze elke dag eet. Elke zak van 50 g SmartSweets-snoep wordt beschouwd als een volledige portie.

Hoewel elke zak een vrij hoge hoeveelheid koolhydraten bevat (40 g +), is de totale netto koolhydraten voor elke snoepzak 18 g. De Soft Chews, die vergelijkbaar zijn met Starbursts, zijn momenteel het enige SmartSweets-snoepje met 15 g totale netto koolhydraten. SmartSweet-producten worden gezoet door plantaardige, niet-GMO Stevia. Bovendien gebruiken ze geen suikeralcoholen of kunstmatige zoetstoffen.

Hun gummy-producten worden meestal gemaakt van cichoreiwortel en tapioca, waardoor het de gewenste consistentie en een natuurlijke smaak krijgt. Deze ingrediënten kunnen de vertering van de snoepjes vertragen, zodat je langer kunt genieten van een voller gevoel. Terwijl de wereld op weg is naar gewetensvol eten en leven, moeten plantaardig voedsel, waaronder snoep, fans blijven verzamelen en meer traditionele producten in de schappen van supermarkten vervangen. De koolhydraten zijn te hoog, tenzij het is gemaakt met erythritol, Stevia of suikeralcohol bindt het niet en veroorzaakt het gewichtstoename, dan zou dat een beter product zijn omdat dit 3 g suiker bevat, voor mij zegt dat nee je kunt dit niet eten.

Deze snoepjes moedigen je aan om voedsel als 'goed' of 'slecht' te beschouwen en schaamte te hechten aan het eten. Als je deze als spreekwoordelijk snoep knalt, zou je waarschijnlijk nooit merken dat je een dieetgericht product at. Bovendien beweren veel mensen die uitsluitend plantaardig voedsel eten meer energie en positieve resultaten te ervaren door lichaamsbeweging en lichaamsbeweging. Het was vreemd om te denken dat ik iets at met bijna totaal andere ingrediënten dan je gemiddelde Haribo.

Dit is steevast de manier waarop de meeste producten zichzelf op de markt brengen als dieetvriendelijk - eet gewoon niet meer dan een microscopische hap en het gaat goed met je. Mijn angst met dit product is dat mensen die snoep hebben gezworen, in de overtuiging dat het"slecht” is en dat ze het niet kunnen eten, zich plotseling aan dit snoepje zullen vastklampen en het exclusief opeten, in de overtuiging dat dit snoep"het goede snoep is, niet die suikerachtige verwerkte rommel. Concluderend zijn fruitgummies van Smart Sweets (verkrijgbaar op Amazon) een smakelijke traktatie die met mate kan worden gegeten. Degenen die worstelen met schuld, schaamte of angst rond het eten van „slecht voedsel”, moeten zich echter bewust zijn van hun motieven bij het kiezen van dit merk.

Zelfs als je naar de netto koolhydraten kijkt, is het behoorlijk verdomd hoog, dus ik zou waarschijnlijk geen hele zak eten als ik keto deed. Voor degenen die echt gepassioneerd zijn over het kauwen op suikerarme, caloriearme, vezelrijke lekkernijen, kun je je passie met de wereld delen door de Smart Sweets Peach Ring Sticker te dragen.