Zijn slimme salades gezond?

Gemaakt met 100% schone ingrediënten en drievoudig gewassen, elke saladekit is klaar om te eten en handig verpakt met alles wat je nodig hebt een gezonde saladebasis, smaakvolle toppings en heerlijke dressing. Eet Smart150 Main Street, Suite 300Salinas, CA 93901.Een stevige en bevredigende mix van verse groenten, granen, bonen en zaden komt samen in een voorgerecht salade boordevol heerlijke, voedzame hele voedingsmiddelen. De Spicy Asian Crunch bevat verse groenten, allemaal boordevol verse plantaardige eiwitten. Hapklare broccoli en bloemkool, broccolistengel, boerenkool en radicchio vormen de perfecte bladbasis.

Knapperige wortelen, edamame en maïs, zoete cashewnoten, geroosterde sesamzaadjes en sesamsticks worden licht besprenkeld met een romige Gochujang-dressing. Bij elke hap biedt deze salade een complete ervaring van levendige smaak en vleesloze eiwitten die je zeker de voedingsstoffen en energie geven voor elke gelegenheid. We maken groenten die goed voor je zijn buitengewoon smaken en transformeren het voedsel dat je moet eten in het voedsel waar je naar hunkert. Rijstwijnazijn werkt bijvoorbeeld het beste voor Aziatische saladekits en witte balsamicoazijn zou een fantastische vervanger zijn in een mediterrane gehakte saladekit.

Het risico is veel groter met saladezakken omdat mensen ze niet wassen en meerdere keren zijn het alleen saladezakken geweest die verband hielden met een uitbraak. Als je hebt gezworen dit jaar af te slanken en je dieet op te ruimen, is de kans groot dat je een stevige inspanning hebt geleverd om gezond voedsel te eten. Professor Pennington is een expert op het gebied van bacteriologie aan de Universiteit van Aberdeen en heeft gewaarschuwd dat voorgewassen salades een van de producten zijn die het meest waarschijnlijk voedselvergiftiging veroorzaken. Dus hoewel het leuk is om je eten te kunnen kweken of plukken, of iedereen kan of wil en alleen het eten van spinazie en sla laat niet genoeg variatie toe om alle voeding te krijgen die je nodig hebt van bladgroenten.

Ik eet wel wat onkruid in groene sappen in plaats van saladezakken te kopen en het is veel sneller, maar ik begrijp dat niet iedereen een tuin heeft. Mensen denken dat een paar slablaadjes op hun bord gezond zijn, terwijl het schadelijker kan zijn voor mensen om te denken dat ze voeding krijgen als er bijna geen waarde is in veel salades met voorzakken. Vrouwen in de vruchtbare leeftijd moeten vermijden vis met veel kwik te eten, waaronder tonijn, koningsmakreel, zwaardvis, haai en oranje ruig. Omg ik eet 1 tot 2 zakken per dag denkend dat ik er al mijn vitamine uit zou halen, maar ik heb me de afgelopen weken erg ziek gevoeld en duizelig en licht in het hoofd ook buikproblemen opgeblazen en wind die helemaal niet prettig is en coeliakie en veganistisch was, was het goed om zakbladeren te kopen.

In een interview met NPR suggereerde voormalig voedselveiligheidsexpert van de University of California in Davis Trevor Suslow dat „detecteerbare besmetting in zowel sla van het hele hoofd als gemengde saladegroenten heel, heel laag is, en dat er weinig bewijs is dat sla in zakken eerder besmet zijn. vergeleken met hele hoofden. Beschouw ons als uw gids om betere, gemakkelijkere keuzes te maken en beter, lekkerder eten te eten. Nou vrienden, ik hoop dat dit bericht helpt bij het beantwoorden van je vraag of saladekits gezond zijn of niet.

De trieste waarheid is dat saladeblaadjes die er een week fris en gezond uit blijven zien in een zak te mooi zijn om waar te zijn. Dus hoewel het leuk is om je eten te kunnen kweken of plukken, kan of wil niet iedereen en alleen het eten van spinazie en broccoli laat niet genoeg variatie toe om alle voeding te krijgen die je nodig hebt van bladgroenten.