Waarom is het belangrijk om slim te snacken?

Ze kunnen midden op de dag of tijdens het sporten energie leveren. Een gezonde snack tussen de maaltijden door kan ook uw honger verminderen en u ervan weerhouden te veel te eten tijdens de maaltijd. Het eten van een gezonde snack kan je helpen om gefocust te blijven, je energie te geven en honger onder controle te houden. Snacken helpt voorkomen dat je te veel honger krijgt tussen de maaltijden door en dan te veel eet bij je volgende maaltijd.

Dus de volgende keer dat je een paar uur voor lunch of diner honger begint te krijgen, probeer dan niet te wachten tot de maaltijd. Eet in plaats daarvan een kleine gezonde snack om je over te halen. Combineer een koolhydraatrijk voedsel zoals volle granen, fruit of groenten met eiwitrijk voedsel zoals noten of zuivelproducten voor de meest vullende snacks. Hun magen zijn kleiner, dus eten ze minder tijdens het zitten.

Snacks helpen kinderen de energie en voedingsstoffen te geven die ze nodig hebben. Plan snacks op regelmatige tijdstippen, ongeveer twee uur voor de volgende maaltijd. Overdag snacken op gezonde beten kan zelfs het risico op het ontwikkelen van hartaandoeningen en diabetes verminderen. Het egaliseert uw bloedsuikerspiegel en het kan ook helpen uw cholesterol te verlagen.

Onderzoek heeft aangetoond dat mensen die de hele dag door kleine snacks eten, doorgaans een lager cholesterolgehalte in het bloed hebben dan mensen die niet snacken. Als je werkt aan het verbeteren van je algehele gezondheid, kan snacken helpen. Jongeren zullen leren dat het maken van een gewoonte om het juiste voedsel voor snacks te kiezen, hen de voedingsstoffen en energie geeft die hun lichaam nodig heeft om gezond te blijven.