Slimme locaties eten?

We zijn hier om u te voorzien van verse, handige, smakelijke gerechten en ideeën om uw leven te inspireren en te vereenvoudigen. Stel je voor dat het voedsel dat je moet eten, het voedsel is dat je moet eten. eat smart New York biedt jongeren en hun gezinnen middelen om gezonde voedselkeuzes te maken en een fysiek actieve levensstijl te kiezen. Natuurlijk moet iedereen slim eten.

Maar als je een beroep doet als loodgieterswerk en vooral als loodgieter in de binnenstad van New York City, kun je niet te voorzichtig zijn met hun dieet. Eat Smart New York gaat verder dan het klaslokaal - voedingsdeskundigen organiseren wandelingen naar nabijgelegen boerenmarkten om gezinnen in contact te brengen met de meest verse producten die beschikbaar zijn en om mensen te helpen slimme aankopen te doen om hun gezin beter te voeden. De lessen en recepten voor volwassenen weerspiegelen de lessen en recepten die met jongeren zijn geïmplementeerd om gesprekken over gezond eten buiten de klaslokalen aan te moedigen. We hebben een dag samengesteld om gezonde gewoonten op gang te brengen, van hoe je traint tot wat je eet.

Eat Smart New York faciliteert ook een bredere cultuur van gezondheids- en welzijnseducatie binnen Children's Aid-gemeenschappen door het bestaan van wellnessraden, gemeenschapstuinen te ondersteunen en toegang te bieden tot gezond voedsel. We helpen gezinnen met een beperkt inkomen om meer fruit en groenten te eten, minder gezoete dranken te drinken en een gezonde levensstijl te beoefenen. Gezond eten met een beperkt budget - Deze interactieve module geeft tips en activiteiten om u te helpen bij het plannen, kopen en bereiden van gezonde maaltijden voor uw gezin. Voedingsdeskundigen geven gezonde eet- en kooklessen voor kinderen in naschoolse programma's voor kinderhulp en voor volwassen zorgverleners en leden van de gemeenschap op verschillende locaties.