Wat zijn enkele voedseldoelen?

Maak de helft van de granen die je eet volle granen. Overschakelen op vetvrije of magere melk. Kies een verscheidenheid aan magere eiwitrijke voedingsmiddelen. Drink water in plaats van suikerhoudende dranken.

Hier zijn 12 schone eetdoelen die u moet weten. Probeer 15 g eiwit bij het ontbijt. Experts raden aan om 25% van je dagelijkse eiwitten te eten bij het ontbijt, en dit is een goede hoeveelheid naar een gezond niveau als je 1.200 calorieën per dag eet. Je kunt dat eiwit langzaam opbouwen, terwijl je went aan schoon eten.

Doelen rond gewichtsverlies en gezond eten zijn soms te breed, en hebben de neiging zich te concentreren op een algemeen doel in plaats van de specifieke stappen die u kunt nemen om het doel te bereiken. De volgende tips helpen je om realistischere en effectievere doelen te creëren, in plaats van je te concentreren op „30 pond verliezen” of „meer sporten”. Als je eenmaal je initiële SMART-doelen hebt bereikt, hoef je het wiel niet helemaal opnieuw uit te vinden. In plaats daarvan kunt u voortbouwen op uw successen en uw doelen dienovereenkomstig aanpassen.

Als het je bijvoorbeeld lukt om je lunch twee keer per week in te pakken, verhoog je je doel dan tot drie of vier keer. Als je eenmaal enkele opties hebt beperkt, bedenk je welke je het meest wilt concentreren, en welke optie op dit moment het meest realistisch is om je op te concentreren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor „zitten op het werk”. Het is ook handig om na te denken over het waarom achter je doelen wanneer je ze begint te stellen.

Misschien heb je bijvoorbeeld een hoog cholesterolgehalte en heb je voedingsvoorlichting gekregen over hoe het eten van meer vezels kan helpen cholesterol te verlagen. Je SMART-doel om meer vezels te eten kan zijn: „Ik eet drie dagen per week havermout als ontbijt. Dit is heel realistisch en veel specifieker dan „Ik wil mijn cholesterolgehalte verlagen. Bovendien biedt de wetenschap dat deze kleine stap u kan helpen uw cholesterol te verlagen, extra betekenis en motivatie voor u om uw doel te bereiken.

Zodra je vooruitgang begint te boeken in de richting van het bereiken van je doelen, kun je voortbouwen op je successen. Na verloop van tijd zult u kunnen zien hoe uw SMART-doelen dienen als kleine, haalbare stappen in het grotere proces van afvallen en het verbeteren van de algehele gezondheid. Vetten die van nature voorkomen, zoals avocado's, kokosolie, olijfolie, boter en voedingsmiddelen die rijk zijn aan omega-3-vetzuren zijn niet alleen gezond voor u, maar ook essentieel. Door een voedingsdagboek bij te houden, kunt u gebieden identificeren waar u kunt verbeteren wat u eet om u te helpen uw doelen te bereiken.

Het kan zijn om eens per week wat zeevruchten te eten, zoals je weet is dit gezonder voor je dan te veel rood vlees. In plaats daarvan moeten ze positieve acties identificeren die u kunt ondernemen, evenals gezonde voedingsmiddelen die u aan uw dieet kunt toevoegen in plaats van die welke u wilt wegnemen. Nu heb je elke dag het beste en laatste nieuws over eten en gezond eten in je inbox. Voor de resolutie van het nieuwe jaar richt u zich op het eten van minder fastfood en meer hele voedingsmiddelen, waaronder groenten, fruit, noten en zaden, volle granen en vis.

Je zult mensen horen vertellen dat het allemaal om rauw voedsel gaat dat vol zit met vitamines en voedingsstoffen, terwijl anderen je vertellen dat dit betekent dat je voedsel moet eten dat geen toevoegingen bevat. En een voedzaam dieet betekent geen beperking, het betekent leren hoe je gezond kunt eten terwijl je toch in al het voedsel waar je van houdt in je leven opneemt. Tegelijkertijd wil je geen doelen die alleen gaan over het soort voedsel dat je wel of niet eet. U profiteert van gezondheid en gewicht, maar u wilt niet al uw doelen richten op de soorten voedsel die u eet.

Voor mij is het eten van echt voedsel niet alleen omdat het gezonder is voor mijn gezin, maar omdat het ook de gezondheid van mijn lokale gemeenschap helpt. Om een schoon eetdieet te kunnen volgen, moet je veranderingen aanbrengen in je levensstijl, en dit houdt in dat je de manier verandert waarop je je voedsel koopt en bewaart. In plaats van je te concentreren op het zweten in de sportschool en konijnenvoer te eten om af te vallen, richt je je in plaats daarvan op herstel. En voor het voedsel dat NIET bij mij in de buurt groeit, vind ik het prima om het voedsel lange afstand te laten vervoeren omdat het voor een korte tijd is en echt niet lokaal beschikbaar is.

.