Zijn slimme snoepjes echt gezond?

Het korte antwoord is nee, Smart Sweets is niet echt gezond. Zijn ze erger dan gewone snoepjes? Waarschijnlijk niet, afhankelijk van wat je gezondheidsdoelen zijn. Als je jezelf absoluut niet kunt beheersen rond snoep, dan kunnen deze dienen als een goede voorgeportioneerde ruil. Helaas lijkt het erop dat het eten van te veel Smart Sweets je uit ketose en snel zal schoppen.

Dus als u zich zorgen maakt over uw ketonniveaus, raden we u aan dit merk lekkernijen niet te gebruiken. Smart Sweets biedt een geweldig alternatief voor suikerhoudende snoepjes voor zowel volwassenen als kinderen. Het is geweldig dat bedrijven als deze heerlijke lekkernijen maken die iemands zoetekauw bevredigen, maar op een veel gezondere manier en op een manier die de minste impact heeft op iemands koolhydraatmacro. Je kunt de Smart Sweets Fruity Gummy Bears zien als de verbeterde versie van je favoriete kindersnack.

Smart Sweets, opgericht door de 22-jarige jonge Tara Bosch, is een Canadees merk dat bekend staat om het maken van suikerarme gummies die je suiker onder controle kunnen houden, maar je ook laten genieten van de ongelooflijke suikers. Of u kunt de sociale mediapagina's van het bedrijf volgen voor meer updates over de volgende Smart Sweets couponcode. Een van de belangrijkste suikerachtige ingrediënten van Smart Sweets is een niet-verteerbare koolhydraten genaamd IMO of isomalto-oligosacchariden. Wat anders is, is dat er zeker minder veerkracht is, wat gebruikelijk is in alle Smart Sweets en de meeste gummy-vervangingen op de markt.

In vergelijking met de gewone fruitige snoepjes van Smart Sweet waren deze ook een stuk dichter en moeilijker te kauwen. Smart Sweets verschijnt ook op sociale media, met 473.000 volgers op Instagram en 57k op Facebook. Maar als je gevoelig bent voor vezels, vindt deze Smart Sweets review dat je twee keer moet nadenken voordat je een tas neerhaalt. Op een bepaald moment in het leven heeft iedereen een slechte gewoonte gekregen om snoep, snoep en gummies te eten, allemaal om het plezier van suikerhoudende, taaie lekkernijen te voelen.

Het zijn ongetwijfeld de minimale koolhydraten in Smart Sweet door de netto koolhydraten zo realistisch mogelijk zo laag te houden. Voor degenen die echt gepassioneerd zijn over het kauwen op suikerarme, caloriearme, vezelrijke lekkernijen, kun je je passie met de wereld delen door de Smart Sweets Peach Ring Sticker te dragen. Smart Sweets heeft alle drie de problemen opgelost door natuurlijke caloriearme zoetstoffen, natuurlijke smaken en natuurlijke kleuren te gebruiken. Het belangrijkste ingrediënt in het Smart Sweets watermeloensnoepje is oplosbare maïsvezel, dus het zou geen verrassing moeten zijn dat één pakket van 20 gummies 13 g vezels bevat.

Veganisten kunnen zich verheugen, omdat de Smart Sweets Peach Rings hun geleitextuur krijgen van carnaubawas, niet van gelatine. Smart Sweets is gemaakt door een zelfbenoemde snoepverslaafde die mensen zoals zijzelf een"gezonder alternatief voor snoep” wilde bieden.