Wat zijn de basisregels voor slim eten?

Elk algemeen advies dat op onze blog, website of app wordt geplaatst, is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging of vervanging van medisch of ander advies. En de One Medical-entiteiten geven geen verklaringen of garanties en wijzen uitdrukkelijk elke aansprakelijkheid af met betrekking tot enige behandeling, actie door of effect op een persoon die de algemene informatie volgt die wordt aangeboden of verstrekt in of via de blog, website of app. Als u specifieke zorgen heeft of zich een situatie voordoet waarin u medisch advies nodig heeft, dient u een goed opgeleide en gekwalificeerde medische dienstverlener te raadplegen. Vind meer COVID-19-testlocaties op Maryland, gov.

Het mediterrane dieet is op zich geen strikt dieet, het zijn gewoon richtlijnen die veel keuzes en variatie bieden. Let op verwerkte voedseletiketten op de woorden „gedeeltelijk gehydrogeneerde oliën” en sla die voedingsmiddelen over. Bonen van welke aard dan ook witte bonen, zwarte bonen, bruine bonen enzovoort kunnen op veel manieren worden geserveerd, van voorgerechten tot saladetoppers tot bijgerechten, en ze leveren zowel belangrijke vezels als eiwitten. Beperk rood vlees tot magere stukken en serveer het in porties ter grootte van een bijgerecht.

Magere eiwitten voeden je lichaam zonder ongezonde vetten te leveren, wat betekent dat je verder moet denken dan steak Koolhydraten zijn de suikers, vezels en zetmeel in voedsel die je lichaam energie geven. Maar sommige koolhydraten zijn beter voor je dan andere. Kies koolhydraten uit volkorenbronnen (zoals havermout of volkorenbrood) in plaats van verwerkte en geraffineerde koolhydraten (zoals witbrood en witte rijst). Lees etiketten om toegevoegde suiker te vermijden, een veel voorkomende bron van extra koolhydraten.

Johns Hopkins-onderzoek heeft aangetoond dat mensen met een laag koolhydraatdieet sneller afvallen, vooral gevaarlijk buikvet (een risicofactor voor hartaandoeningen), dan degenen die zich alleen richten op het beperken van vetten. Houd uw natriuminname op 2300 milligram (mg) per dag, of 1 theelepel zout per dag. U kunt dit doen door ingeblikt of verwerkt voedsel te vermijden. Om het meeste voordeel te behalen, kiest Williams repen waarvan de etiketten laten zien dat ze minstens 70 procent cacao bevatten.

De enige vangst, zegt ze, is dat pure chocolade deel moet uitmaken van een isocalorisch dieet dat diëtist-spreken is om elke dag ongeveer dezelfde totale hoeveelheid voedsel te eten in een gezonde hoeveelheid voor je gewicht en lengte. Met andere woorden, zegt ze, je kunt je overgeven zolang je niet overdrijft. Sommige onderzoeken naar de cardiovasculaire voordelen van pure chocolade stellen die limiet op 50 gram per dag, of iets minder dan 2 gram. Onthoud dat chocolade calorieën bevat.

Als abonnee heb je elke maand 10 cadeauartikelen te geven. Iedereen kan lezen wat je deelt. Haal het meeste uit uw maaltijdgroenten en fruit - ½ van uw bord, streef naar kleur en variatie, en onthoud dat aardappelen niet tellen als groenten op de gezonde eetplaat vanwege hun negatieve invloed op de bloedsuikerspiegel. Daarom zijn deze regels zo eenvoudig: eet hele planten, rijk aan vezels en water en genoeg om ervoor te zorgen dat je de energie krijgt die je nodig hebt.

Je weet dat het een slecht idee is om naar de winkel te gaan als je honger hebt, maar dat is niet de enige sleutel tot slimmer winkelen. Ze stelt voor om de 80-20-regel te volgen, wat betekent dat je 80 procent van de tijd dat je voedzaam voedsel eet en 20 procent van de tijd jezelf een traktatie toestaat.