Kun je een hele zak smartsweets eten?

Je krijgt ongeveer 10 visjes per zak, die 100 calorieën, 3 g suiker en 13 g vezels bevat. Deze optie is een van de meer vezelzware, met oplosbare maïsvezels als hoofdingrediënt. Dus als je gevoelig bent, ga dan voor iets lichters zoals de Fruity Gummy Bears. Elke zak van 50 g SmartSweets-snoep wordt beschouwd als een volledige portie.

Hoewel elke zak een vrij hoge hoeveelheid koolhydraten bevat (40 g +), is de totale netto koolhydraten voor elke snoepzak 18 g. De Soft Chews, die vergelijkbaar zijn met Starbursts, zijn momenteel het enige SmartSweets-snoepje met 15 g totale netto koolhydraten. Meer eten dan een zak Smart Sweets, of er dagelijks aan snacken, zou je waarschijnlijk uit ketose schoppen. De koolhydraten zijn te hoog, tenzij het is gemaakt met erythritol, Stevia of suikeralcohol bindt het niet en veroorzaakt het gewichtstoename, dan zou dat een beter product zijn omdat dit 3 g suiker bevat, voor mij zegt dat nee je kunt dit niet eten.

Dus ik geloof persoonlijk dat de SmartSweets-optie een perfecte stap is om te proberen te verbeteren wat je in je lichaam stopt, vooral als je worstelt met het eten van junky food in het algemeen. Deze snoepjes moedigen je aan om voedsel als 'goed' of 'slecht' te beschouwen en schaamte te hechten aan het eten. Mijn angst met dit product is dat mensen die snoep hebben gezworen, in de overtuiging dat het"slecht” is en dat ze het niet kunnen eten, zich plotseling aan dit snoepje zullen vastklampen en het exclusief opeten, in de overtuiging dat dit snoep"het goede snoep is, niet die suikerachtige verwerkte rommel. Maar het zijn nog steeds snoep, en ze zullen waarschijnlijk je insulinegevoeligheid verminderen en je uit ketose schoppen als je ze elke dag eet.

Een volle zak zure gummies van Smart Sweets resulteerde in een daling van 73% in het ketongehalte in het bloed binnen een uur, en ze herstelden niet meer dan 50% gedurende meer dan twee uur. Dus, kunnen de zoete lekkernijen van dit bedrijf je schuldvrije verwennerij zijn? Blijf op de hoogte, want deze snoeprecensie van Smart Sweets biedt de ultieme goody bag met informatie, inclusief best verkochte producten, gezondheidsvoordelen, ingrediënten, veelgestelde vragen en meer, zodat u die cruciale beslissing kunt nemen. Zelfs als je naar de netto koolhydraten kijkt, is het behoorlijk verdomd hoog, dus ik zou waarschijnlijk geen hele zak eten als ik keto deed. Het was vreemd om te denken dat ik iets at met bijna totaal andere ingrediënten dan je gemiddelde Haribo.

Maar als je gevoelig bent voor vezels, vindt deze Smart Sweets review dat je twee keer moet nadenken voordat je een tas neerhaalt. Voor degenen die echt gepassioneerd zijn over het kauwen op suikerarme, caloriearme, vezelrijke lekkernijen, kun je je passie met de wereld delen door de Smart Sweets Peach Ring Sticker te dragen.