Zijn slimme snoepjes oké om te eten?

Het korte antwoord is nee, Smart Sweets is niet echt gezond. Zijn ze erger dan gewone snoepjes? Waarschijnlijk niet, afhankelijk van wat je gezondheidsdoelen zijn. Als je jezelf absoluut niet kunt beheersen rond snoep, dan kunnen deze dienen als een goede voorgeportioneerde ruil. Smart Sweets, opgericht door de 22-jarige jonge Tara Bosch, is een Canadees merk dat bekend staat om het maken van suikerarme gummies die je suiker onder controle kunnen houden, maar je ook laten genieten van de ongelooflijke suikers.

Met Smart Sweets is het eten van gezonde suiker zoveel gemakkelijker geworden. Ja, het is goedgekeurd door Weight Watchers, en maak je geen zorgen, ondanks dat ze weinig suiker zijn, moeten deze snoepjes sterven voor hun kwaliteit en een verscheidenheid aan smaken. Helaas lijkt het erop dat het eten van te veel Smart Sweets je uit ketose en snel zal schoppen. Dus als u zich zorgen maakt over uw ketonniveaus, raden we u aan dit merk lekkernijen niet te gebruiken.

Een van de belangrijkste suikerachtige ingrediënten van Smart Sweets is een niet-verteerbare koolhydraten genaamd IMO of isomalto-oligosacchariden. Veganisten kunnen zich verheugen, omdat de Smart Sweets Peach Rings hun geleitextuur krijgen van carnaubawas, niet van gelatine. Smart Sweets heeft een missie om je suikerrijke en calorierijke snoepjes te vervangen door een gezonder alternatief. Wat anders is, is dat er zeker minder veerkracht is, wat gebruikelijk is in alle Smart Sweets en de meeste gummy-vervangingen op de markt.

Dus, kunnen de zoete lekkernijen van dit bedrijf je schuldvrije verwennerij zijn? Blijf op de hoogte, want deze snoeprecensie van Smart Sweets biedt de ultieme goody bag met informatie, inclusief best verkochte producten, gezondheidsvoordelen, ingrediënten, veelgestelde vragen en meer, zodat u die cruciale beslissing kunt nemen. Smart Sweets breidde zich vanaf daar alleen uit, voegde plantaardige snoepjes toe, innoveerde de recepten verder en bouwde een sterke trouwe gemeenschap van klanten en volgers op sociale media op. Smart Sweets verschijnt ook op sociale media, met 473.000 volgers op Instagram en 57k op Facebook. Maar als je gevoelig bent voor vezels, vindt deze Smart Sweets review dat je twee keer moet nadenken voordat je een tas neerhaalt.

Een belangrijk onderdeel van het merk van Smart Sweet is innovatie - dat is een deel van wat me ertoe aantrok om dit product vervolgens in de eerste plaats te beoordelen. Het belangrijkste ingrediënt in het Smart Sweets watermeloensnoepje is oplosbare maïsvezel, dus het zou geen verrassing moeten zijn dat één pakket van 20 gummies 13 g vezels bevat. Wat Smart Sweets anders maakt, is dat ze geen kunstmatige zoetstoffen of suikeralcoholen in hun producten gebruiken. Als je nog niet op de Smart Sweets bandwagon bent gesprongen, kun je met deze aanpasbare doos elk van zijn smaken proberen.

Voor degenen die echt gepassioneerd zijn over het kauwen op suikerarme, caloriearme, vezelrijke lekkernijen, kun je je passie met de wereld delen door de Smart Sweets Peach Ring Sticker te dragen. Smart Sweets is opgericht door de 22-jarige Tara Bosch in Canada; het is momenteel verkrijgbaar in winkels in heel Canada en online bestellingen worden verzonden naar de VS en Canada.